God morgon!

God morgon 4/10 2015

2015-10-04 07:39 #0 av: Reko

Ny dag men samma innehåll som i går, alltså rådgivande unghingstbedömning. Ny häst dock och annat ställe.

Anmäl
2015-10-04 13:05 #1 av: StuteriSolo

God middag i landet! Här blåser det tusan idag igen, men en tur med några hugade ponnyer är inplanerad. Det regnar iaf inte!

Ska ta hem stoflocken från betet, nu har de ätit upp sin bal, tvååringen med ajaj i foten får vara inne på nätterna en tid framöver, men jag tror vi byter stallkompis åt henne, shettisen hon fick som sällskap är helt hysterisk för att flocken är delad...

Anmäl
2015-10-05 11:41 #2 av: sandra75

Godmorgon

Det blev mycket matlagning i helgen eftersom sambons bröder kom och hjälpte till med den nya lösdriftshallen, tyvärr blev det bortfall på grund av sjukdom så de hann inte så långt som planerat. Men det ser lovande ut!

Igår byggde jag upp lite extra hinder i stora/sommarhagen och hoppade med russet. hon taggade till och sög tag i alla hindrena och även om jag tyckte att hindret med lastpallar såg lite stort ut - troligen ca 70-80cm så hoppade hon nog det bäst! :D annars var det lite stockar, en liten rishög, några vanliga hinder och ett litet upphopp/nerhopp och ett dike.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.