God morgon!

God kväll 21/6 2015

2015-06-21 19:35 #0 av: Reko

Hemma igen efter en körtur till Hällekis säteri. Där har varit hästuppvisning med bl a en rasparad. Vi fick stå i det gamla stallet med gyllene knoppar. Vahlkyria gjorde sig populär bland den yngre publiken när de fick stå och kela med henne.

Anmäl
2015-06-21 20:41 #1 av: StuteriSolo

God kväll i landet!

Har räknat hästarna idag med, inte mycket vettigt gjort med dem på några dagar. vi skulle fixa hagen till pojkarna,  det går fort tänkte jag. Halva hagen kvar ungefär, massor av ris som måste röjas!  Det har vuxit genom staketet något fruktansvärt, och vi hade inga djur där förra året bara... Så jag vet vad jag har att göra imorgon, och förmodligen dagen efter också, om jag ska hinna ut med några hästar alls.

Anmäl
2015-06-21 22:12 #2 av: garrilina

Hemma igen efter en dagstur till Orsa björnpark och Mora, inga russ så långt ögat kunde nå SkämtarVi började dagen med att Katrinebergs Pardon kom på besök för att kolla vår Mellanbyns Maranza som vi lånat ut magen på. Hon visar brunst men han sa nej så i morgon blir det ett ultraljud. Ska bli intressant och se om hon tog sig på förra brunsten och brunstar om ändå eller om det slog slint för honom. Glad

Nu blir det fortsättningen på morden i Sandhamn jag har ju första lediga dagen i morgon så behöver inte kliva upp så tidigt.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.