God morgon!

God morgon 4 maj 2015

2015-05-04 08:46 #0 av: Reko

Efter en lång, intensiv helg är det skönt att vara tillbaka på jobbet med sina rutiner. Lite mer arbete är kvar efter helgens hästomflyttningar. I fredags lånade jag ett nordsvenskt sto och nu ska hon vidare till hingst för betäckning.

Anmäl
2015-05-04 13:18 #1 av: sandra75

Godmiddag, varierande väder på västkusten, igår strålande sol och ganska vindstilla, nästan lite förkänning på sommaren idag regn och blåst. Jag var iväg med stora hästen till stranden och red, underbart! Russet fick stanna hemma och var lite ledsen i hagen men gjorde inga utbrottsförsök. när jag kom hem var jag lite trött så russet fick vila :p Jag kunde även konstatera att min transport är högre än 2,5 meter - när jag försökte köra under en viadukt, Jag kände mig som en riktig idiot som ens försökte. som tur var så tog inte transporten så mycket skada utan det blev en liten spricka eftersom jag krypkörde. så det blev till att backa tillbaka och köra en annan väg.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.