Säljes

Utlånas, russ sto

2015-04-11 20:34 #0 av: Backman

Utlånas

Tejas Jarita född 05, e. Tejas Monljus, u Hults Pirita
"Jarre" är ett snällt sto som jag ägt sedan hon var 2år. Hon är främst tränad för trav men då vi förespråkar en allround träning är hon inriden och grundskolad idressyr. Vi har även testat på precision, brukskörning och tömkört i par.
På grund utav ett nytt system inom travet har hon hamnat lite i kläm och har inga lopp att starta i. Därför vill jag nu låna ut henne till någon som är intresserad av att tävla henne i körning.
Hon är en bestämd dam med mycket driv och vilja samtidigt som hon är världens snällaste häst! Är 100% trafiksäker då vi alltid kör på bilvägar i träning och har även gått "lucia-tåg" mitt i centrala Eskilstuna med facklor, bussar, folksamlingar, hög musik osv. Helt okomplicerad att sko, lasta och klippa.

Hon har väldigt lätt för att lägga på sig några kilon och behöver ordentligt med träning för att inte bli för stor. Går just nu på lösdrift med fri tillgång. Står i Eskilstuna.

Mer att läsa om Jarre finns på http://vickelbyponny.blogg.se

Vid seriöst intresse kontakta mig via mail: Lovisaelin@gmail.com

Anmäl
2015-04-11 20:35 #1 av: Backman

En huvudbild

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.