God morgon!

God förmiddag 2. april 2015

2015-04-02 10:25 #0 av: isla

God förmiddag! Andra april, vilket innebär att första april är förbi. Någon som blev lurad igår? :)

Idag står stalltvätt på schemat, hagmockning plus att vi ska strax åka iväg och titta på bil(ar). Tråkigt nog så har vår bil gjort sitt så nu börjar jakten på "ny" bil, men vilken djungel. Vi har beslutat oss för att denna gången vara lite mer öppna för olika märken och inte stirra oss blinda på de märken vi sedan tidigare har erfarenhet av, men det finns ju hur mycket som helst att välja bland. Ser fram emot dagen med spänning, men misstänker att det kommer bli svårt att välja och att risken är stor att det till slut ändå blir något av de märken vi haft tidigare.

Anmäl
2015-04-02 11:06 #1 av: sandra75

Godmorgon, omväxlande väder, strax över nollan - snöar och sen skiner solen. Jobbar idag men tänkte försöka hinna rida russet innan vi ska över till grannen på middag. funderar på att hoppa lite - ska jobba lite mer på hoppkondisen så kanske vi kan ta oss ut på någon liten pay & jump

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.