God morgon!

Godmorgon 2015-03-26

2015-03-26 10:24 #0 av: sandra75

Godmorgon - trots det härliga snöblandade regnet.

Redan mer än halva veckan har gått. Ikväll blir det dressyr för russet i ridhuset - känns som inomhusväder :p - vi ska jobba lite mer på galoppen inför söndagens programridning (LB:1). Sannolikheten att vi får bättre procent än i söndags känns inte så stor men vem vet ;) om vi får det så kanske man får börja öva lite på LA :p förvänd galopp har hon ju lätt för - iallafall i vänster varv :p fast dendär galoppvolten på 10m får vi nog jobba på och ökad skritt :p

Anmäl
2015-03-26 10:35 #1 av: isla

God förmiddag! Ligger på soffan (är sjuk) och tittar ut genom fönstret på snöstormen som härjar utanför. Inte alls sugen på att klä på mig och gå ut, men vad gör man när djuren behöver sitt? Tänker på stackars mannen som ska ta sig hem i detta väder senare idag, är total kaos, bussar inställda, trafik som står stilla, ja helt galet som det alltid är när det kommer lite snö. Är bara två dagar sedan jag och grannen satt ute och njöt av det varma vårvädret, känns lite konstigt. :)
Oavsett vad så blir det en lugn dag här idag. Ska göra lite skolarbete och de övriga måstena, inte mer än så.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.