God morgon!

God morgon 150312

2015-03-12 10:24 #0 av: StuteriSolo

God förmiddag i landet! Idag har vi strålande solsken och bara litet blåst. Igår hade vi hovslagarebesök, och den arga ponnyn fick sina fötter omskötta, och hovslagaren fick bara bli arg på henne en gång, det går framåt! Från att ha försökt platta till hovslagaren och bita eller sparka och bara rycka undan fötterna hela tiden till att bara försöka hugga i vägen och rycka femton gånger med ena bakbenet är ett stort framsteg, tur att det finns hovslagare som vill sko såna hästar :D

Idag blir det jobb med inkörningsponnyn, som också fick sin bortrampade sko påspikad, och kanske vi hinner ut med några till.

Anmäl
2015-03-12 19:47 #1 av: Reko

God kväll! Strålande vårväder har det varit i dag. Tre fjärilar och en humla är dagens vårtecken. Åter körning med isabellen och han skötte sig med den äran. Vi hade fram utemöblerna och drack kaffe ute med grannarna. Också ett vårtecken!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.