God morgon!

God morgon 7 november

2014-11-07 07:15 #0 av: Reko

Fortfarande lika kyligt som i går men inga snöflingor som faller. Nu är det den "härliga" årstiden när det är svart och blött. När kommer vintern med tjäle som gör det torrt och snö som lyser upp?

Annars går tankarna till Lojsta. I morgon blir det fölavskiljning. Några som ska åka?

Anmäl
2014-11-07 07:25 #1 av: Mysan_

God morgon! Här snöar det just nu :)


Anmäl
2014-11-07 07:29 #2 av: StuteriSolo

God morgon i landet!

Här har vi runt tio minus, och mer snö står på önskelistan. En ekak förkylning har bosatt sig i min hal, så det blir att ta det kugnt idag. Kommer en chipmärkare mitt på dagen så fölen blir märkta annars inget speciellt på schemat.

Anmäl
2014-11-07 08:36 #3 av: Egedal

God morgen. Her der ca. 8 grader plus og det ser ud til solskin. I aften er der  ikke hest på skemaet, men i stedet skal jeg springe Runway Run, 7,5 km rundt på start banerne i Roskilde Lufthavn - det bliver kul. God dag til jer alle. 

Anmäl
2014-11-07 10:14 #4 av: sandra75

Godmorgon - äntligen fredag! :D Igår var russet och jag på uteritt, vi fick ha ganska högt tempo för att hänga med stora hästen, dvs mycket galopp. Det snöade igår morse när jag öppnade dörren - till min förvåning - det kändes inte så kallt, men inget bestående och inne i stan så regnade det. Idag var det vanligt gråmulet väder.

Igår kom bonden och lämnade två höbalar (stora) han skulle egentligen bytt ut halmbalen som inte var så fräsch men hade tagit fel uppe på det mörka loftet - spelade ingen större roll då höt började ta slut. Det är både fördel och nackdel med att ha löpande leverans på hö. När höt börjar ta slut är det viss fördröjning innan bonden har tid så det gäller att vara ute i god tid. - och så känns det alltid som man besvärar honom :p

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.