God morgon!

God Morgon 13-04-15

2013-04-15 09:13 #0 av: MagganS-B

Hallå i Sverige!

I går var den första "riktiga" vårdagen här! Snön har nästan gett med sig, bara ett par kvadratmeter finns kvar på gräsmattan och krokus och vintergäck blommar, t.o.m. ett par tidiga tulpaner har vågat slå ut i rabatten. Det vanliga eländet med lera i hagen har börjat, det är likadant varje vår, när tjälen släpper blir det bottenlöst, och dom stackars pållarna får stå inne ett par dagar. Dom kan inte gå upp till knäna med lera, men det brukar ge sig snabbt! Sura är dom dock, trots ompyssling och snälla ord! Det är inte bara ett plus att bo där det finns bördiga lerjordar!

Ha en bra dag!

Anmäl
2013-04-15 09:45 #1 av: StuteriSolo

God morgon i landet!

Strålande solsken, litet blåst och nästan tio grader varmt. Behöver jag säga att det tinar för fullt här? Staketet i ena sommarhagen är nu framme till nedersta tråden, från att ha haft snö nästan till övertråden förra veckan, det går fort nu!

Gummistövlar som gäller här!

Vi var ut med tre av russen igår, Pegasus fick prova westernsadel, han rörde sig mycket bättre och sökte sig neråt mycket bättre, finns hopp om liv där med! 


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.