God morgon!

God morgon 2012-12-12!

2012-12-12 07:41 #0 av: PernillaJ

God morgon!

Skojigt datum idag, 121212. Tydligen är det ovanligt många som väljer att gifta sig idag, vet inte om de tror att datumet är turbringande och magiskt, eller bara enkelt att komma ihåg bröllopsdagen.

Minus 12 här och ingen nederbörd (tror jag, det är så mörkt än). Jag ska strax gå ut och släppa ut pållarna, har fem på stall för närvarande.

I morgon är det två veckor sedan Rodfos blev valack. Han åkte tyvärr på en infektion med feber, som högst 41,2 grader (!), så det blev penicillin-behandling. Nu har han varit feberfri i snart en vecka, skönt.

Mycket snö här, min lilla gran med blå ljusslinga syns knappt...

Anmäl
2012-12-12 08:26 #1 av: StuteriSolo

Godmorgon i landet!

-12 och rätt kraftigt snöfall. Svägerskan lånade bil och släp och for tillkliniken i Boden med sin baskijr som ska säljas och veterinärundersökas före det. Sopade av säkert 30 cm snö från släpet, det är ändå bara två veckor sedan vi använde det..

Sara slutar till lunch, så det blir spännande att åka Ford Escort till skolan Skrattande

Packa ordrar och baka lussekatter var dagens plan, och så fortsätta städa i köket då

Anmäl
2012-12-12 11:08 #2 av: garrilina

God förmiddag!

Snö och -10 började min färd till jobbet med att bilen satt fast, mågen fick skjuta loss mig från parkeringen. Tur att han inte hunnit åka iväg. Sambons bil slutade bromsar och servo fungera på i går kväll, och det är den som är bättre i detta väglag. Han är på väg hem från Norge nu så det var kanske inte det telefonsamtal han ville ha.

Gosade lite med dotterns lojstainköp innan jag åkte. En mycket social, framåt och orädd liten hingst. Ska bli spännande att följa honom.

Lång dag på jobbet i dag.

Ha en bra dag!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.