God morgon!

God Morgon 12-12-02

2012-12-02 08:46 #0 av: garrilina

God morgon! Har vaknat till en klar -13 grader kall dag, snön som kimmit de sista 2 dagarna är uppe i ca. 70 cm. Dotterns Jack Russel som är född i våras håller på att förfrysa och tycker att det här med att gå ut just nu är överskattat.

I dag blir det bakning av saffransbröd och byte av gardiner hos pappa. Få se om han fått gården avskottat så det går att köra ner med bilen. Snöröjningen hann inte med så att de låg i fas med all snö som kom.

Ha en bra första advent.

Anmäl
2012-12-02 20:39 #1 av: StuteriSolo

God kväll i landet!

Vi har väl fått en cenimeter snö till, så nu är det nog kanske fem cm snö häruppe. går var de -15 och iskall vind, idag var det bättre väder med knappt någon vind och minus tio.

Mysli är inte riktigt fräsch i sina bakben, hon tål inte att stå still för mycket, och med den knöliga hagen så går hon nästan inte alls. Så idag blev det Pegasus och Trixi som fick vara ponnyrdiningsponnyer på julmarknaden.

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.