God morgon!

Godmorgon 12-11-07

2012-11-07 07:28 #0 av: StuteriSolo

Godmorgon i landet!

-10, blå himmel och solsken idag med Skrattande Hänger dock en molnskärm mot norr, så får se hur vädret artar sig under dagen.

Mer jobb med att få upp grejer ute i baracken och uppe i rummet idag. Litet svårt att hitta alla saker när man själv inte burit in dem...

Måste sätta skor på Trixi och Pegasus också, det går inte att ta sig rån gården med dem ananrs, och när jag kollade vädret nyss så lovar de regn till helgen igen, himla fint, det lär bli isgata överallt!

Anmäl
2012-11-07 07:59 #1 av: kakan89

Kom precis hem från jobbet. Det har duggregnat hela natten sen framåt morgonen så klarnade det upp och blev kallt, HALT att köra hem. Ser ut att bli en kanondag dock så hoppas på att vädret håller i sig till i eftermiddag. Då blir det en kort sväng i vagnen med Russlan. Ska väl försöka prioritera lite vedinkastning också men det går vi se hur det går med det :)

Anmäl
2012-11-07 11:26 #2 av: Gnistra

I dag har det varit häst-pyssel på förmidagen, bett /träns träning för de små och tömmkörning för Moltas med Gnistras överinseende 1a gången, riktigt nöjd över dagens början! Solen skiner och lite blåst en riktigt fin novemberdag. Ska försöka fixa lite innom hus.

Hoppas att ni alla får en fin Onsdag!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.