God morgon!

God Morgon 12.10.07

2012-10-07 07:06 #0 av: garrilina

God Morgon! Uppe före tuppen i dag, har skjutsat dotter och en av hundarna till första dagen på älgjakten. Gubbarna såg så glada ut när hon kom där de stod och kurade i mörkret och regnet. Regnar som sagt även i dag men blåser inte riktigt så mycket som i går.

Stallsysslor, handling och städning och förhoppningsvis något skrivit inför utvecklingssamtal. Praktiskt numera då det skrivs i ett forum som är internetbaserat så det går att göra hemifrån också.

I går blev det klart att Mellanbyns Melker flyttar hemifrån, ska kastreras innan och sedan bli första russet till en tjej som sen tidigare har 2 shettisar som hon tävlar i trav med. Så nu har vi plötsligt 1 box över Förvånad

Ha en bra söndag!

Anmäl
2012-10-07 08:05 #1 av: StuteriSolo

Godmorgon i landet!

39 mm regn sedan igår kväll, precis vad som behövdes! Två av utehästarna fick sova inne, och innehästarna fick sova i lösdriften, huset har inte flutit iväg än iaf. Inne så börjar det komma upp vatten i duschavloppet, avrinningen till avloppstanken är troligen dränkt igen. 125 mm regn sedan i torsdags, som tur är höll det uppe rätt mycket under dagen igår. Sara och ELin var it med Pegasus och Trixi, harr häst var trevlig att rida på, låter lovande inför framtiden.

Idag blir det nog innesysslor förutom att göra stallet. Får ta in några till på tork under dagen och hoppas det slutar regna snart!

Anmäl
2012-10-07 08:32 #2 av: kakan89

God morgon!

 

Än så länge en ganska klar och vacker morgon men vädret säger att det ska komma in regn under em.

Jag ska på fortsättningen av trickträningskursen som började igår. Russlan tycker det är väldigt roligt att vi gör något nytt och hon är dessutom VÄLDIGT duktig tjejan. :)

Anmäl
2012-10-07 09:02 #3 av: trolldalen

God morgon!

Ingen regn idag, skönt! Gårdagens skörd vart 31 mm=nu är det blöt.

Blir en hemma dag iställe för stövar släpp. Måste prioritera fixa till en extra hage i skogen idag. Dottern ska komma hem å hjälpa till. Stora hästhagen måste få torka /vila, den är så söndertrampad just nu.

Med den kraftiga blåsten igår så åkte löven av träden, ponnyerna som gick brevid huset hade "fest" på alla löven. Trots rejält med hö så slank det ner massor av löv också.

Ha en fortsatt bra söndag!

Mari / Finns på facebook: Trolldalens Sadelmakeri & Stuteri

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.