God morgon!

Godmorgon 12-09-13

2012-09-13 08:20 #0 av: StuteriSolo

Godmorgon i landet!

Solsken och klart, nära noll men hellre det är regn!

Butiken idag, sara tänkte försöka ta sig ut med någon ponny i eftermiddag.

Henne är det. f.ö dags att väcka, hon börjar 9.30 varje dag denna vecka så jag får skjutsa då det inte går några bussar den tiden. Imorgon är hon ledig, så då kan jag åka 10.30 som vanligt Skrattande

Anmäl
2012-09-13 09:36 #1 av: MagganS-B

God förmiddag!

Börjar äntligen komma till sans efter USA-resan.....En otrolig upplevelse med en massa utflykter, inte minst till Joyce Moreno i Medford, Oregon och hennes russ och svenska halvblod. Blev t.o.m. en åktur efter Blek och Russ-tuva!

Nu gäller det att komma ikapp med allt jobb som väntar....hämta stona, fixa nytt stängsel, måla mm. mm. Nog vet vi vad vi har att göra minst en månad framåt!

Ha det bra alla!

Anmäl
2012-09-13 11:25 #2 av: Gnistra

Hej!

Har varit ute o kört en runda med ett russ och innan jobbet så ska även en till ut. Hoppas att solen orkar skina hela dagen,  jag blir effektivare utomhus då.

Har lyssnat på radio gotlands referat från i går eftermidag om ridning o häst olyckor,via webben, ganska ok men lite för lite om vikten med samarbete/hänsyn mellan oss alla ute på vägarna. Sjäv börjar jag jobba 16.00 till sen kväll. HOPPAS ATT NI ALLA HAR SOL!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.