God morgon!

God morgon 2012-02-10

2012-02-10 05:48 #0 av: karisma

Morgon där ute

Kaffet snart uppdruket hundarna fått sitt och nu gäller det att ta mod att gå ut. - 16 igen det skulle ju bli varmare sa tv 4 som vanligt kan man inte lita på någon Jobba borta några timmar sedan dax för fredagsmys i soffan om det ska vara så här kallt Har bara enh tokig york på 7 månader som kan vara ute hur länge som helst så den blir nerröstad

ha det gott där ute

Anmäl
2012-02-10 06:43 #1 av: Farwuq

God morgon.

-6°C här hos mig i djupa södern.

 

Den vilda glädje jag kände när jag var sexton och hittade en oöppnad flaska brännvin i snön vid fotbollsplan, är tyvärr utom räckhåll idag.

V:  för Astrologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland

Anmäl
2012-02-10 07:03 #2 av: garrilina

God Morgon! -13 ute och på nedervåningen inne var det heller inte så varmt. Så blir det när man slutar elda i pannan alldeles för tidigt och termometern kryper neråt under natten.

Ett par timmar på jobbet nu sen blir det helg,

Ha en bra dag!

Anmäl
2012-02-10 07:14 #3 av: StuteriSolo

Godmorgon i landet!

-8 nu på morgonen, härligt!

Nu hoppas jag verkligen att folk är sugna på att åka till stan och handla, för denna veckan har mer liknat en öde söndag varje dag än något annat.

Primula ska lånas ut till tävling och kommer att hämtas idag, roligt!

Nu kan man kanske göra något med hästarna också, får se vad jag hinner före jobbet. Blir nog mest plocka ihop Primulas grejer

Anmäl
2012-02-10 08:50 #4 av: Tittut

God förmiddag!

Vi hade -16 på morgonen, vilket är i bistraste laget. Nu ser det dock ut att bli lite sol, så det kan säkert bli en fin dag framöver.

Ägarbyten på schemat idag. Sedan måste det vara "På spåret" på TV idag, det är ju fredag?

Ha en fin dag allesammans!

Liselotte Erixon, medarbetare på gotlandsruss ifokus
~~  Livet fick en skjuts, när vi skaffa russ  ~~

Anmäl
2012-02-10 09:52 #5 av: VeronicaP

Kallt ute idag men idag skiner i alla fall solen och det blåser inte :D

Igår var de och kollade våran köksfläkt igen och de kom fram till att vi ska få en ny fläkt , de var ju skönt för köper man en dyr och bra fläkt så tar man ju för givet att de ska hålla mer än 6 mån ;)

I morgon ska Micklas åka till sina nya ägare i Danmark och det kommer att kännas tomt i stallet ochi hans hage , han är ju en liten pussgurka som ska pussas innan han går in i hagen på morgonen och är som allra mest lugn och fin när han får gå så nära stona som möjligt och stå och mumsa på en stor hög ensilage eller på högt gräs :D

 


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.