2011-12-07 18:19 #0 av: mariajalrup

Hej!

 

Vi söker medryttare till vårt russ sto, ett par gånger i veckan på bestämda dagar. Hästen är snart 7 år gammal, ca 127 cm i mkh, mkt riden och körd men ej skola i ridningen. Löshoppad och lite hoppad med ryttare, har fin teknik. Du bör vara minst 12 år gammal och maxvikt 55 kg. Vi söker någon som har ridit i minst fem år och gärna även utanför ridskola. Hon är pigg och vill ha en ryttare med lite vilja och skinn på näsan men som rider med känsla, inte "sparka o ryckastilen"!

 

Vi bor i Höör, ca 1,5 km fr centrum. Vi har bra skogsvägar att rida på, varken ridhus eller paddock så du måste tycka om att rida ut och klara det självständigt. Fasta dagar ett måste för att vi ska kunna planera hästens träning. Har du en intresserad och hästkunnig förälder som har dragbil så får ni gärna åka med hästen på träningar, lokaltävlingar etc.

Jag vill ha en medryttare som verkligen gillar att komma till stallet, pyssla och rida och som är ansvarsfull nog att komma även om det regnar eller är kallt ute - i gengäld betalar du ingenting för att få rida, och du behöver heller inte mocka eller göra annat i stallet

Föräldrar ombedes ringa om du är under 15 år. Ni kan nå mig på 0768-505770:)