God morgon!

God morgon 20111204

2011-12-04 09:41 #0 av: karisma

Morgon på er

Solen försöker lysa upp dagen efter kvällens och nattens storm Min stora mjölkpall som stått i 8 år med stora mjölkannor på välte och hadde söder staketet. Så det får bli hagsyn idag så att alla är hela igår gick det att köra traktor men idag är det bara geggamoja Hästarna ser ut som de alldrig har blivit borstade Fyyyyyyy för detta väder

ha en bra andra advent

Anmäl
2011-12-04 12:54 #1 av: StuteriSolo

God middag i landet!

Här är det mulet, ösregn och en grad varmt, det har blåst och regnat hela natten, nu regnar det bara.

Har öppet idag också, vi ska ha butikerna öppna även på söndgar fram till jul, blir litet jobbigt när man är ensam...

Julstämningen är inte så värst hög med detta väder... Har plockat frm julgardiner ill vårat rum iaf, och igår hjälpte Peter Simon att flytta en del gerjer, så han har sovit i sitt nya boende i natt Skrattande

 

Anmäl
2011-12-04 14:58 #2 av: [Croneld]

Här hade en stolpe gått av på mitten och en stor skylt hade vält så det var öppet mot vägen från hagen. Som tur hade inte kusarna märkt det. Långpromenad med en av kusarna idag på traktorvägarna i snålblåsten.

Det har fortfanade inte lugnat sig i hagen sen Tigerlilja kom hem, hon och Cherie springer, sparkas och skriker varje gång de får hö. Cherie har inte total makt längre och hon är förvånad!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.