God morgon!

Godmorgon 11-11-02

2011-11-02 06:24 #0 av: StuteriSolo

Godmoegon i landet!

Här låter det blåsigt ute! Idag blir en spännande dag, Simon får låna min bil till jobbet, svärmor skjutsar mig till jobbet och hur jag tar mig hem får vi lösa Skrattande

Peter är kvar i Alta och väntar på en luftbälg till dragbilen innan han kan hämta släpet och köra det till verkstad för byte av luftbälg.Kul när det står en timmes körning bort, en inte så bra vecka.

För min del butiken, farmorkväll ikväll

Anmäl
2011-11-02 07:04 #1 av: kakan89

Låter som en hel del krångel...

 

Själv så vaknade jag tidigt idag och har redan hunnit med en lång härlig morgonpromenad. Det var riktigt varmt så var nästan lite svettig när jag kom hem men det är så underbart när det kan vara så i november!

Har även hunnit mysa en stund med hästarna, de låg alla tre i hagen och sov som bara den när jag kom ut. Idag ska jag klippa 2 utav dem och så ska jag försöka rensa ur ytterligare i sadelkammaren. Det är sista lediga dagen sen blir det nattjobb fram tills måndag *suck* Men någon måste ju betala räkningarna också ;)

Anmäl
2011-11-02 19:10 #2 av: Gnistra

God kväll!

Här är det disigt o fint väder, russen får just nu en daglig duvning i ridning av 3 st tjejer som bor här i Alva på sitt höst-lov och i morgon kommer det 2 till, så hästarna räcker snart ej till... (för några har jag lånat ut till ryttare för längre tid).

Ska snart se Bonde söker fru, och föresten, i helgen tävlade Jessica mot häst bonden i båda klasserna.

Ha en bra kväll!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.