Annons:
Etikettmånadens-russbild
Läst 2310 ggr
Teja-Bea
7/29/13, 12:15 PM

Vinnande Russbild juli 2013

Sommaren är i full blom och hagarna fylls av de härliga nyfikna russfölen!

Månadens vinnarfotografen är kameravana Laura Taimioja (LauraT.), 24år, från Kouvola i Finland.

Laura har alltid med sig kameran och har fotat så länge hon kan minnas men har satsat lite mera seriöst med uppgraderad utrustning sedan 2004.

Laura träffade sitt första russ på ridskolan som barn. Där fanns en busig, men ändå snäll valack som snabbt blev hennes favorit.

Laura är mycket drivande i den finska Russvärlden då hon och hennes syster är aktiva i Finska Russavelsföreningen. Tillsammans åker de på evenemang runt om i landet och marknadsför vinken fantastisk allroundras russet är.

Hemma på gården har Laura och familjen tre vuxna russ och två föl.  Avelshingsten Tejas Monzun 532 som både går på utställning och tävlar i dressyr. Stoet Dissa 4539 som de har både till avel och till alla möjliga tävlingar och evenemang och inlånade avelsstoet Hults Pirita 4153. Dissa har i år fölet My Melissa och Pirita fick Margarita. Båda stoföl efter Monzun.

Juli månads härliga vinnarbild tog Laura vid Midsommar förra sommaren. Russfölet Christiano Miris (e.Tejas Monzun 532 u.Chilla 3203) Undersöker nyfiket den stora spännande världen!
Christiano Miris har samma mamma som buspojkarna i vinnarbilden som Laura fotade för Mars månad. Chilla lämnar visst riktiga äventyrslystna busfrön och vi tackar Laura för att hon så galant fångar deras upptåg på bild!

Bea Jakobsson, ~www.stuteriteja.se~

Medarbetare gotlandsruss ifokus
Medarbetare ponnytrav ifokus

Annons:
strindberg07
7/29/13, 2:31 PM
#1

Grattis!! Jätte fin bild! 🙂🏆

MagganS-B
7/29/13, 7:31 PM
#2

Jättevacker bild, kunde vara ett vykort!🎂

VeronicaP
7/30/13, 10:07 AM
#3

Grattis till en underbar bild

Upp till toppen
Annons: