Annons:
Etikettveckans-russ
Läst 4227 ggr
Miica
10/9/12, 7:21 PM

Veckans Russ ~ L.A. Mandolin

Det är aldrig lätt när saker går emot en, men man får aldrig ge upp!

L.A. Mandolin  SE-30-08-0041

Fakta:
Född 2008 hos stuteri L.A. Hon är 128 cm hög och brun men utan tecken.
Hon är
e. Korsnäs Brådis 551
u. Kastrullen
ue. Vagabond 360

Ägare; Sara Hansén

Meriter:
Deltog i kriteriet 2011 och har ett rekord på 2.17,9.
Hon har gjort 12 starter 0-4-1.

Ägarens egna berättelse:
Här hemma kallas hon för Manda och är en nyfiken tjej som alltid ska vara med och kolla vad som händer. Hon kom till mig i januari 2010 som nybliven tvååring. Körde in henne med hjälp av mina föräldrar och det gick helt problemfritt. Hon har aldrig försökt att slå eller göra något dumt alls. Vi tränade på och kvalade under våren som treåring på 2.45,5. Sen startade vi på och i slutet på säsongen blev det även start i Kriteriet och där gick hon över förväntan på nytt rekord 2.20,3, tyvärr blev vi första utan placering men det gjorde inget. Hon gjorde en bra resa med tanke på att hon på några månader gick från att ha kvalat på 2.45,5 till att avsluta säsongen på 2.20,3 med många fina placeringar. Denna säsong som fyraåring har verkligen inte varit våran.. Hennes årsdebut var väl inte den bästa men för många omstarter och spöregn gjorde oss båda less innan loppet ens kom iväg. Sen startade vi på Eskilstunas dubbeltrav och för första gången i två lopp på samma dag och som hon gick!
Hon har aldrig travat så bra och kämpat som hon gjorde hela vägen in i mål! Vi slutade fyra på nya rekordet 2.17,9 och jag lovar att jag var lika glad som vinnaren. I andra loppet slutade vi sexa trots massor av tillägg. Då kändes det som att det äntligen släppt för henne och att hon vågade ta i på banan. Att hon skulle få visa sin rätta kapacitet. Men lyckan varade inte länge.. Den dagen kommer jag leva på länge för det är våran sista start för säsongen för efter den helgen så hände det som inte fick hända.. Manda stod skadad och veterinär röntgade och ordinerade behandling i hopp om att det skulle hjälpa men kom inte fram till vad som var det definitiva felet så inga garantier gavs på att hon någonsin skulle kunna tävla eller ens träna igen. Men efter flera månader i hage började jag sakta köra igång henne och jag har aldrig varit så nervös inför ett körpass hemma som den dagen, men till min stora glädje var hon ohalt!
Så nu försöker vi sakta och försiktigt kämpa oss tillbaka till tävlingsbanan och förhoppningsvis står vi på startlinjen nästa säsong.
Vi ska klara detta och göra det omöjliga!


Annons:
MagganS-B
10/10/12, 9:32 AM
#1

Gotlandstillverkad…… ;) Jättefin!

Gnistra
10/12/12, 8:20 AM
#2

LYCKA TILL I FRAMTIDEN o hoppas att ni får flera fina år på banan tillsammans!

Kajsa-B
10/14/12, 4:31 PM
#3

LOycka till från två Kastrull-syskon!

[Justie]
10/17/12, 3:14 PM
#4

Vilket fint namn! Mandolin… Skrattande

Upp till toppen
Annons: