Allmänt

WWF behöver din hjälp!

2007-12-05 23:05 #0 av: [Croneld]

Här kommer ett tips på julgåva som säkert glädjer både din vän och utrotningshotade djur. Du själv får kanske den största glädjen av att ge en sådan värdefull gåva.

WWF behöver din hjälp!

 

Som du säkert känner till är den globala uppvärmningen ett allvarligt hot mot vår planet. Sedan 1970-talet har utsläppen av växthusgaser ökat med 70 procent, vilket har orsakat förödande konsekvenser för vår miljö. Djurarter riskerar att dö ut, Arktis isar smälter och havsnivån stiger till kritiska nivåer.

Vi på iFokus har startat ett samarbete med WWF för att hjälpas åt att sprida budskapet till alla som bryr sig om djur, växter och människor som lever på vår sällsynta planet.

Du kan stödja WWF i sin kamp mot den globala uppvärmningen genom att bli fadder åt ett av de djurarter som råkat mest illa ut. Du får också WWF:s presentbox eller typiska mjukisdjur som symbol för din omtänksamhet.

Klicka här för att läsa mer om möjligheterna till en bättre framtid!Länken öppnas i nytt fönster

Skrivet av Kerstin P. på www.hundar.ifokus.se

Anmäl
2008-03-24 22:12 #1 av: [Nethor]

Ja men man ska komma ihåg att denna vinter var den kallaste och snö rikaste vintern på länge...!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.