Tävlingar på sajten

Vinnande Russbild - november 2008

2008-11-30 19:10 #0 av: Teja-Bea

November månads tema var gemenskap och vi fick se många fina bilder med härlig närhet mellan människa och häst. Men en av bilderna blev en självklar publikfavorit.

Fotograf till November månads vinnarbild är 21-åriga Fredrik Eriksson från Munkfors. Fredrik bor tillsammans med Rebecca Dahlén och det var via henne som han för första gången kom i kontakt med gotlandsruss.

Vinnarbild november

Idag följer han med Rebecca och russen på nästan varje tävling. Han är inte så jätteintresserad av russen men kan följa med på en träningsrunda om jag tjatar tillräckligt länge!

Fredrik har alltid vart lite fotointresserad och förra året köpte han sin första systemkamera.

Månadens vinnarbild är tagen vid sommarstugan. Rebecca skulle promt ha med sig Pigall för att inte missa flera veckors träning. Men de slumrade till i hagen och vaknade av att det knäppte. Och där stod Fredrik med kameran i högsta hugg!

Fredrik jobbar fortfarande med att lära sig alla inställningar och möjligheter på kameran. Men att han råkade fota denna bild i nattläge verkar inte ha gjort så mycket. Det blev ändå en överlägsen vinnarbild!

 

 

 

Bea Jakobsson, ~www.stuteriteja.se~

Medarbetare gotlandsruss ifokus
Medarbetare ponnytrav ifokus

Anmäl
2008-11-30 19:14 #1 av: Wruss

GRATTIS till en underbar bild på ett fint radarpar!

Anmäl
2008-11-30 22:09 #2 av: Tusen

Grattis! Underbart härlig bild. Snacka om vänskap.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.