Månadens russbild

Vinnande Russbild januari 2011

2011-01-27 10:18 #0 av: Teja-Bea

Januaris omröstning var en av de jämnaste i tävlingens historna. Men en fartfylld Spirello i snöyran drog ändå längstra strået.

Stolt fotograf till januari månads vinnarbild är snart 18åriga Erika Andersson från Trelleborg i Skåne.

Erika har gått med kameran i handen och ett växande intresse sedan barnsben. Som tidig tonåring köpte hon sin första systemkamera och sedan dess har bilderna blivit allt fler.

Erika började sin hästkarriär på travbanorna bakom en shetlandsponny. När de flyttade till ett nytt, större stall och fick flera russ som sällskap så växte även intresset för denna underbara ras och trax var hon russägare.

Idag har Erika godkända Manicken 567 i träning för start. Men Ängdalas Spirello är hennes egna russ.

Och det var just bildsköna Spirello som hon fångat på bild denna gång. Det var när han busade runt i hagen i den fina pudersnön som Erika var berädd med kameran och fångade den vinnande russbilden för januari 2011.

"Jag röstade på bild nr 1 vilken jag tycker är en underbar bild. Färggrannt russ i massor av snö. Snön yr verkligen! Bilden är dessutom skarp o fin i färgerna o välkomponerad. Man blir glad av den!" / Pernilla Hägg, Fotograf

Bea Jakobsson, ~www.stuteriteja.se~

Medarbetare gotlandsruss ifokus
Medarbetare ponnytrav ifokus

Anmäl
2011-01-30 10:17 #1 av: Kajhugo

Grattis Erika. En härlig bild.

Anmäl
2011-01-30 10:41 #2 av: [Croneld]

Grattis!

Anmäl
2011-01-30 11:08 #3 av: MagganS-B

Jättefin bild! Grattis Erika!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.