Fölgalleri

Fölgalleri 2011

2011-02-23 09:18 #0 av: [Croneld]

Nytt år och nytt upplägg på fölgalleriet i år. Du som är medlem kan fortfarande visa upp ditt nyfödda russföl hos oss. Läs mer här!

Varje månad läggs en artikel ut, vi startar med mars månad. Artiklarna är tänkta som ett arkiv över årets födda föl och ska vara lätta att hitta.
I artiklarna får ni presentera era föl med den information som står i det översta inlägget i artiklarna. Ingen annan information.

I dessa artiklar önskar vi att inga kommentarer eller gratulationer skall förekomma - för att inte trådarna ska bli så långa. Vi ber dig att inte skapa egna trådar med fölpresentationer utan du kan skriva att ditt sto fölat i "God morgontråden" som många gjort tidigare, där kan även gratulationer ske. Vi har även en forumskategori som heter Vi gratulerar!

Hoppas detta nya upplägg är bra för dem som vill visa sina föl.
1dag-5.jpg
Text och bild(c): Croneld

Anmäl
2011-02-23 11:41 #1 av: [Croneld]

Om du får ett föl redan i februari, hojta till så lägger jag upp en februariartikel.

Vad tror ni om detta upplägg?

Anmäl
2011-04-17 08:58 #2 av: [Croneld]

Förklaring av fölgalleriet år 2011


Detta uppläg presenterades redan den 23 februari och inga kommentarer har inkommit, varken positiva eller negativa, så därför beslutade jag att köra på detta i år.

Dels därför att det tar så mycket tid av oss som jobbar här helt utan ersättning. Samt att det är tänkt att det ska bli ett "arkiv" som är lätt att hitta.

Vill du skriva mer om fölet, härstamning etc, så är du välkommen att göra det i en god morgon tråd eller skapa en egen fölpresentation.

Detta är bara en sammanställning som vi prövar i år.

Jag hoppas att det kommer att fungera och att ni som medlemmar är beredda att prova något nytt.

Mvh Christina

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.